Trondheim


eturist.net

Trondheim for turister: attraksjoner, været, bilder, webkameraer, kart osv.


Skal du på ferie til Trondheim finner du turistinformasjon for Trondheim her. Ting å gjøre, overnatting, webkameraer, kart og rutetider er eksempler.
.

Været for Trondheim

Været er av stor interesse for folk flest, kanskje ikke så rart siden det kan varierer veldig over relativt kort tid. Side som lenker til været for Trondheim. Et tips er å sjekke webkameraer, da kan en få et inntrykk av været der og da.

Webkameraer i Trondheim

Skal en reise til Trondheim kan det være greit å orientere seg ved å se bilder fra nettkameraer, også kalt webkameraer. Disse finnes rundt omkring i Trondheim.

Ruter for Trondheim

Rutetider og rutetabeller for Trondheim, for tog og buss først og fremst.

Ting å gjøre, opplevelser og attraksjoner

Munkholmen, sykling og fjordrafting er blandt de tingene en kan se og gjøre i Trondheim. Å se handler det om severdigheter, som for eksempel Nidarosdomen.

Reisebyrå, turoperatører og guider i Trondheim

Reisebyrået Ticket finner en både i Søndre gate og på City Syd. Skal du på ferie kan det være en god idé å kontakte et reisebyrå.

Natur i Trondheim

Trondheim er relativt rik på natur og har flere naturtyper. Gråkallen er et kjent turmål. Det er et fjell i bymarka i Trondheim.

Kart over Trondheim

Trondheim er såpass stor at kart kan være en nødvendighet dersom en skal ferdes i Trondheim. Her finner en kart av mange typer.

Historie og kultur i Trondheim

Trondheim er rik på historie. Her finner du blandt annet Nidarosdomen. Kirka er visstnok bygget over graven til Olav den hellige, vikingkongen som kristnet Norge.

Bilder fra Trondheim

Ofte kan det være greit å orientere seg om hvordan det ser ut på reisemålet. Her finner du lenker til nettsteder med bilder fra Trondheim.

Overnatte i Trondheim

Skal du overnatte i Trondheim finner du mulige alternativer her, enten det er på hotell, på campingplass eller i leilighet, samt eventuelle andre muligheter for overnatting.
Turistinformasjon, turist for andre steder i Norge:

Agder, Akershus, Arendal, Asker, Bergen, Bodø, Bærum, Drammen, Fredrikstad, Halden, Harstad, Innlandet, Kristiansand, Larvik, Lofoten, Møre og Romsdal, Nord-Norge, Nord-Troms, Nordland, Norge, Oslo, Rogaland, Romerike, Sandefjord, Sandnes, Sarpsborg, Skien, Stavanger, Sørlandet, Telemark, Troms, Tromsø, Trondheim, Trøndelag, Vestfold, Vestland, Østfold, Ålesund

vipps til nord-troms web: 508077
Lyngsalpene
Jiekkevarre, Lyngen
   om | været | bilder | turguide | kart
vipps Om tjenesten - Retningslinjer for personvern
Nord-Troms Web © 1999-2023